Apa untungnya menggunakan MyPay2u ini?




Apa untungnya menggunakan MyPay2u ini?

1.    Online payment …Tak payah beratur di kaunter …. Jimat masa, minyak kereta, bayar parking dan sebagainya … yang ni anda dah faham. Untuk offline kita ada QR Code yang mana anda cuma scan dengan telefon bimbit, tak perlu bayar tunai


2.    Dapat rebate macam kat atas tu … rebate akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda …
Kalau ada orang nak ‘tumpang’ bayar bil, nak top up anda akan dapat rebate diorang … bukan caj tersembunyi , untung tersembunyi, boleh buat niaga ni ..
Sesuai untuk mereka yang nak berniaga top up.


3.    Peluang menambah pendapatan .. bila anda mendaftar individu lain di dalam kumpulan anda, syarikat menyediakan insentif kepada anda, dari 0.01% hingga 1%, lebih ramai anda daftarkan lebih banyak pendapatan anda disamping insentif lain yang ditawarkan oleh syarikat.

Anda juga akan mendapat insentif yang lumayan jika mendaftarkan sesuatu kedai milik orang lain, tuan kedai akan untung dan anda pun akan untung. Bayangkan kedai yang anda daftarkan ialah sebuah pasaraya atau restoran terkenal. Setiap pelanggan yang membayar dengan MyPay2U akan memberi pendapatan kepada anda.

4.    Peluang meluaskan jaringan perniagaan (bagi mereka yang ada perniagaan) …. Jika anda daftarkan perniagaan anda didalam sistem ini, syarikat sediakan platform untuk pemasaran kedai anda, pelanggan akan bayar melalui MyPay2u dan anda akan untung berganda.
Anda juga boleh mengiklankan produk anda di dalam portal yang disediakan malah anda juga boleh membina kedai online dalam portal tersebut.


5.    Peluang menambah saham akhirat …. Jika anda mendaftarkan masjid, maahad tahfiz, sekolah pondok, persatuan, PIBG dan sepertinya anda akan diberi insentif dan pihak tersebut pula akan mendapat bayaran tetap setiap bulan.

Bagaimana Nak Bermula
Untuk mendapatkan faedah dan keuntungan dari payment gateway MyPay2u anda hendaklah berdaftar terlebih dahulu. (sistem lain pun kena daftar juga terlebih dahulu).
Pendaftaran boleh dibuat melalui link ini:


Bila anda buka link tersebut paparan ini akan keluar


Isi je maklumat yang diperlukan … kemudian klik pada button ‘I Agree’ dan klik butang ‘Register’.



Tunggu jawapan .. successful ke tidak.  Kalau successful syarikat akan hantar email username dan password ..

Dah dapat email, klik pada butang Activate dan aktifkan akaun anda guna username dan password yang diberi dalam e mail.

Tahniah …..

JOM SERTAI KAMI MEMBAYAR TANPA TUNAI, 

KLIK LINK UNTUK DAFTAR 


Apa untungnya menggunakan MyPay2u ini? Apa untungnya menggunakan MyPay2u ini? Reviewed by Kamaruddin Mahmood on 1:21:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.